Стійкість штучних лісосмуг з робінії звичайної (Robinia pseudoacacia L.) до акацієвого мінера (Parectopa robiniella Clemens, 1863) в умовах Степової зони України - Золотухін, Руслан Миколайович; Zolotukhin, Ruslan Mykolaiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Об’єкт досліджень штучні лісосмуги з робінії звичайної. Предмет досліджень стійкість штучних лісосмуг з робінії звичайної до життєдіяльності акацієвого мінера. Метою роботи було визначити особливості стійкості штучних лісосмуг з робінії звичайної до життєдіяльності акацієвого мінера. Obiekt doslidzhen shtuchni lisosmuhy z robinii zvychainoi. Predmet doslidzhen stiikist shtuchnykh lisosmuh z robinii zvychainoi do zhyttiediialnosti akatsiievoho minera. Metoiu roboty bulo vyznachyty osoblyvosti stiikosti shtuchnykh lisosmuh z robinii zvychainoi do zhyttiediialnosti akatsiievoho minera.
Stiikist shtuchnykh lisosmuh z robinii zvychainoi (Robinia pseudoacacia L.) do akatsiievoho minera (Parectopa robiniella Clemens, 1863) v umovakh Stepovoi zony Ukrainy
Keywords: Степова зона України; Stepova zona Ukrainy; стійкість до фітофагів; stiikist do fitofahiv; Robinia pseudoacacia; Robinia pseudoacacia; Parectopa robiniella; Parectopa robiniella; екологія інвазійних видів; ekolohiia invaziinykh vydiv