Видовий склад і рівень шкодочинності інвазійних видів членистоногих ‒ філофагів Buxus sempervirens L. в урбоценозах м. Дніпро - Зайцева, Ірина Арнольдівна; Zaitseva, Iryna; Щербуха, Олена Вікторівна; Shcherbukha, Olena (My University, 2023)
Мета роботи ‒ оцінка рівня і характеру ушкодження листя самшиту вічнозеленого в зелених насадженнях м. Дніпро інвазійними членистоногими і визначення їх видового складу. Meta roboty ‒ otsinka rivnia i kharakteru ushkodzhennia lystia samshytu vichnozelenoho v zelenykh nasadzhenniakh m. Dnipro invaziinymy chlenystonohymy i vyznachennia yikh vydovoho skladu.
Species composition and harmfulness level of invasive species of arthropods ‒ Buxus sempervirens L. phyllophages in the Dnipro city urbocenoses
Keywords: самшит вічнозелений; evergreen boxwood; філофаги; phyllophages; алохтонні види; allochthonous species; ступінь шкідливості; harmfulness degree; таксаційний склад; taxonomic composition