Підвищення ефективності діяльності підприємства на основі впровадження сучасних управлінських підходів - Козлова, Дарина Павлівна; Kozlova, Daryna Pavlivna (Дніпровський ДАЕУ, 2026)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних засад ефективності діяльності підприємства та розробка практичних рекомендацій щодо її підвищення на основі впровадження сучасних управлінських підходів. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia teoretychnykh zasad efektyvnosti diialnosti pidpryiemstva ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo yii pidvyshchennia na osnovi vprovadzhennia suchasnykh upravlinskykh pidkhodiv.
Pidvyshchennia efektyvnosti diialnosti pidpryiemstva na osnovi vprovadzhennia suchasnykh upravlinskykh pidkhodiv
Keywords: діяльність підприємства; diialnist pidpryiemstva; впровадження сучасних управлінських підходів; vprovadzhennia suchasnykh upravlinskykh pidkhodiv; ефективність діяльності підприємства; efektyvnist diialnosti pidpryiemstva