Speaking skills in communicative process - Chornobai, Vira; Чорнобай, Віра Георгіївна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2017)
Traditional language teaching methods dominate reveals that much of the language practice does not have a purpose in this way. The aim of communicative activity is to get learners to use the language they are learning to interact in realistic and meaningful ways, usually involving exchange of information. Домінуючі традиційні методи навчання мовою показують, що більша частина мовної практики не має такої мети. Метою комунікативної діяльності є отримання учнями мови, яку вони навчають, спілкуватися реалістично та змістовно, зазвичай за допомогою обміну інформацією.
Розмовні навички в комунікативному процесі
Keywords: nature language use; використання природи мови; traditional language teaching methods; методи традиційного вивчення мови; language practice; мовна практика; communicative approach; комунікативний підхід