Удосконалення організації обліку та аналіз використання основних засобів на підприємстві - Панченко-Терещенко, Валерій Олександрович; Panchenko-Tereshchenko, Valerii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження: процес організації обліку аналізу використання основних засобів на сільськогосподарському підприємстві. Мета роботи: узагальнення теоретичних аспектів організації обліку та аналізу використання основних засобів на сільськогосподарському підприємстві. Методи дослідження: наукової абстракції, історичного дослідження, логічного дослідження, метод порівняльного аналізу, діалектичний метод. Obiekt doslidzhennia: protses orhanizatsii obliku analizu vykorystannia osnovnykh zasobiv na silskohospodarskomu pidpryiemstvi. Meta roboty: uzahalnennia teoretychnykh aspektiv orhanizatsii obliku ta analizu vykorystannia osnovnykh zasobiv na silskohospodarskomu pidpryiemstvi. Metody doslidzhennia: naukovoi abstraktsii, istorychnoho doslidzhennia, lohichnoho doslidzhennia, metod porivnialnoho analizu, dialektychnyi metod.
Udoskonalennia orhanizatsii obliku ta analiz vykorystannia osnovnykh zasobiv na pidpryiemstvi
Keywords: основні засоби; fixed assets; необоротні активи; non-current asssets; знос; asssets; амортизація; depreciation; аналіз ефективності використання основних засобів; analysis of the efficiency of vicoristan of fixed assets