Влив світлового режиму на приріст живої ваги у кролів скоростиглого кросу Hуplus на відгодівлі - Мирошниченко, Інна Ігорівна; Myroshnychenko, І. І.; Myroshnychenko, Inna; Гіберт, Владислав Ігорович; Hibert, Vladyslav Ihorovych (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Світло є найважливішим фактором, який впливає на організм тварин при утриманні в приміщенні. Біологічний вплив освітлення на організм при відгодівлі кроликів визначає якісні та кількісні показники стану шкіри, покращує окисно-відновлювальні процеси в організмі, прискорює линьку процесу та приросту живої ваги. Light is the most important factor that affects the body of animals when kept indoors. The biological effect of lighting on the organism of fattening rabbits determines the qualitative and quantitative indicators of the condition of the skin, improves the oxidation-reduction processes in the body, accelerates the molting process and the gain in live weight.
Influence of light regime on rabbits live weight of precocious Huplus cross at fattening
Мирошниченко Інна Ігорівна https://orcid.org/0000-0003-3816-7036
Keywords: приріст; gain; кролі; rabbits; освітлення; lighting; жива маса; live weight; зважування; weighing