Обґрунтування технології виробництва цукеркових кондитерських виробів на основі вівсяних пластівців - Сабанцева, Вікторія Олександрівна; Sabantseva, Viktoriia Oleksandrivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження – технологія та рецептури виробництва м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності. Метою роботи є розробка технології м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності, а також комплексна оцінка їх якості. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia ta retseptury vyrobnytstva miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti, a takozh kompleksna otsinka yikh yakosti.
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukerkovykh kondyterskykh vyrobiv na osnovi vivsianykh plastivtsiv
Keywords: вівсяні пластівці; vivsiani plastivtsi; комбінований продукт; kombinovanyi produkt; цукерки; tsukerky; молоко; moloko; білки; bilky; зернова сировина; zernova syrovyna; харчові волокна; kharchovi volokna