Різноманіття рослин роду SALIX L. на урбанізованих територіях (на прикладі міста Дніпро) - Пономарьова, О. А.; Ponomaryova, Olena; Андрейченко, Р. О.; Andreychenko, Ruslan (ДДАЕУ, 2022)
Об'єктами дослідження стали такі рослини роду Salix L.: верба вавілонська (Sаlix babylоnica), верба козяча «Кілмарнок» (Salix capreа), верба тритичінкова (Salix triandra L.), верба біла (Salix alba), верба Матсудана (Salix matsudana), верба Матсудана ‘Тортуоза’ (Salix matsudana f. tortuosa). Obiektamy doslidzhennia staly taki roslyny rodu Salix L.: verba vavilonska (Salix babylonica), verba koziacha «Kilmarnok» (Salix caprea), verba trytychinkova (Salix triandra L.), verba bila (Salix alba), verba Matsudana (Salix matsudana), verba Matsudana ‘Tortuoza (Salix matsudana f. tortuosa).
Diversity of plants of the genus SALIX L. in urban areas (on the example of the city of Dnipro)
Keywords: верби; willows; насадження спеціального і загального призначення; special and general purpose plantings; культивари; cultivars