Напрями змін державної служби та питання розвитку персоналу - Василенко, Ю.; Vasylenko, Yu. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розвиток державної служби включає послідовне впровадження комплексу практичних заходів, систематизованих за напрямками та рівнями, спрямованих на забезпечення єдності всіх елементів, що складають державну службу, чіткий зв’язок усіх її інституційних положень із діяльністю державної служби. Ці заходи охоплюють правові, організаційні, інформаційні, матеріально -технічні, фінансові та інші питання, що стосуються забезпечення функціонування державної служби. Rozvytok derzhavnoi sluzhby vkliuchaie poslidovne vprovadzhennia kompleksu praktychnykh zakhodiv, systematyzovanykh za napriamkamy ta rivniamy, spriamovanykh na zabezpechennia yednosti vsikh elementiv, shcho skladaiut derzhavnu sluzhbu, chitkyi zviazok usikh yii instytutsiinykh polozhen iz diialnistiu derzhavnoi sluzhby. Tsi zakhody okhopliuiut pravovi, orhanizatsiini, informatsiini, materialno -tekhnichni, finansovi ta inshi pytannia, shcho stosuiutsia zabezpechennia funktsionuvannia derzhavnoi sluzhby.
Napriamy zmin derzhavnoi sluzhby ta pytannia rozvytku personalu
Keywords: державна служба; derzhavna sluzhba; питання розвитку персоналу; pytannia rozvytku personalu