Застосування вихрової теорії планетарних систем до пошуку населених планет у «зелених зонах» зірок. - Перехрест, Володимир Іванович; Perekhrest, Volodymyr; Осипчук, Микола Миколайович; Osypchuk, Mykola (My University, 2016)
На основі теорії планетарного вихору розроблена і застосована методика розрахунку повних рядів планет у екзопланетних системах з кількома відкритими планетами. Теоретичний аналіз дозволяє простежити процеси міграції протопланет та визначити ті з них, які попадають у населені зони зірок. On the basis of the theory of a planetary vortex, a method for calculating the complete series of planets in exoplanet systems with several open planets has been developed and applied. The theoretical analysis allows us to trace the processes of migration of the protoplanet and to identify those that fall into the populated areas of stars.
Application of the vortex theory of planetary systems to the search for inhabited planets in the "green zones" of stars.
Keywords: вихрова гідродинаміка; vortex hydrodynamics; закон планетних відстаней; the law of planetary distances; міграція планет; msgrationsystems; екзопланетні системи; the the rotation of galaxies; зелені зони зірок; dark energy and matter