Професійне судження бухгалтера як інструмент управління підприємством - Губарик, Ольга Миколаївна; Gubarik, Olga; Чернецька, Ольга Віталіївна; Chernetska, Olga (Сумський національний аграрний університет, 2022)
Облікова діяльність є основою для формування якісного інформаційного забезпечення системи управління підприємством. Саме бухгалтер відображає всі господарські операції в системі обліку, тим самим узагальнюючи дані для аналізу бізнес-процесів з метою розробки та обгрунтування оптимальних управлінських рішень. Oblikova diialnist ye osnovoiu dlia formuvannia yakisnoho informatsiinoho zabezpechennia systemy upravlinnia pidpryiemstvom. Same bukhhalter vidobrazhaie vsi hospodarski operatsii v systemi obliku, tym samym uzahalniuiuchy dani dlia analizu biznes-protsesiv z metoiu rozrobky ta obhruntuvannia optymalnykh upravlinskykh rishen.
Professional judgment of the accountant as a tool of enterprise management
Keywords: ІТ-продукти; IT products; звітність; reporting; електронна подача; electronic filing; суб’єкт підприємництва; business entity