Взаємозв’язок мовної підготовки іноземних студентів і когнітивних технологій у навчальному процесі - Радионова, Тетяна Олександрівна; Radionova, Tetiana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2018)
У тезах розглянуто взаємозв’язок мовної підготовки і когнітивних технологій у навчальному процесі, виділені пріоритетні напрямки когнітивних технологій у процесі мовної підготовки іноземних студентів. Interaction of language training and cognitive technologies in the educational process was considered, priority directions of cognitive technologies in the process of language training forforeign students were defined.
Language training for foreign students and cognitive technologies interaction in an educational process
Keywords: когнітивні технології; cognitive technologies; мовна підготовка; educational process; навчальний процес; language training; пасивний та активний словниковий запас; passive and active vocabulary