Концентрація виробництва в сільському господарстві як результат його розвитку - Мельник, Леся Леонідівна; Melnyk, Lesya (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Розглянута концентрація виробництва в сільському господарстві як результат його розвитку. Rozghlianuta kontsentratsiia vyrobnytstva v silskomu hospodarstvi yak rezultat yoho rozvytku.
Concentration of production in agriculture as a result of its development
Keywords: концентрація; сoncentration; виробництво; production; підприємство; enterprise; продукція; products