Структурні білки плазмолеми ентероцитів порожньої кишки великої рогатої у пізньому плодовому періоді - Масюк, Дмитро Миколайович; Masjuk, D.; Masiuk, Dmytro; Masiuk, D. N.; Masiuk, D. M.; Masiuk, D.; Masyuk, D. N.; Masyuk, D. M.; Masyuk, D.; Masjuk, Dmytro (Одеський ДАУ, 2019)
Наведено результати досліджень експресії структурних білків плазмолеми різних доменів мембран абсорбційних ентероцитів порожньої кишки великої рогатої у пізньому плодовому періоді. Встановлено, що у пізній плідний період відбуваються динамічні зміни поліпептидного складу апікальних та базолатеральних мембран ентероцитів, що характеризуються не лише змінами їх відношення, але і перерозподілом між полюсами цих клітин. The results of studies of the expression of plasmolemic structural proteins of different membrane domains of the absorptive enterocytes of the cavity of the cattle in the late fetal period are presented. It is established that in the late fertile period dynamic changes of the polypeptide composition of apical and basolateral membranes of enterocytes occur, characterized not only by changes in their ratio but also by redistribution between the poles of these cells.
Structural proteins of plasmolems of the legal horror entrocytes in the late fruit period
Масюк Дмитро Миколайович https://orcid.org/0000-0002-2800-2580
Keywords: базолатеральна мембрана; basolateral membrane; поліпептиди; polypeptides; порожня кишка; empty gut; ентероцити; enterocytes; апікальна мембрана; apical membrane