Концептуальні положення державного регулювання аграрного сектора - Павлова, Галина Євгеніївна; Pavlova, G. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2013)
У сучасних умовах вимагається принципово нова концепція державного регулювання аграрного сектора, що враховує глобальний характер світової економіки та останні перетворення в агропромисловому комплексі країни. У статті визначено основні положення та завдання концепції державного регулювання аграрного сектора. Fundamentally new conception of state regulation of the agricultural sector is necessary under modern conditions. It should take into account a global nature of the global economy and recent changes in the agricultural sector of the country. The article defines basic conceptual statements of state regulation of agricultural sector.
Conceptual statements of state regulation of agricultural sector
Keywords: аграрний сектор; agricultural sector; державне регулювання; government regulation; концепція; conception