Вплив мінеральних добрив і гербіциду на урожайність і якість зерна сучасних сортів пшениці озимої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агросс +» Дніпровського району Дніпропетровської області - Якімін, Артем Михайлович; Yakimin, Artem Mykhailovych (Дніпровський державний аграрно–економічний університет, 2023)
Озима пшениця є основною зерновою продовольчою та фуражною культурою в Україні. В Дніпропетровській області на частку озимої пшениці у структурі посівних площ зернових культур припадає більше 50 %. Ozyma pshenytsia ye osnovnoiu zernovoiu prodovolchoiu ta furazhnoiu kulturoiu v Ukraini. V Dnipropetrovskii oblasti na chastku ozymoi pshenytsi u strukturi posivnykh ploshch zernovykh kultur prypadaie bilshe 50 %.
Vplyv mineralnykh dobryv i herbitsydu na urozhainist i yakist zerna suchasnykh sortiv pshenytsi ozymoi v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahross +» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: бур’яни; buriany; сорт; sort; агротехніка; ahrotekhnika; пшениця озима; pshenytsia ozyma; гербіцид; herbitsyd