Збагачення лексичного запасу здобувачів вищої освіти через вивчення синоніміки - Семак, Людмила Анатоліївна; Semak, Ludmyla (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2018)
Досліджуються методи збагачення лексичного запасу здобувачів вищої освіти. Обґрунтовується важливість вивчення синоніміки для урізноманітнення словникового резерву студентів. The methods of enrichment of the higher education students’ lexical reserve are studied. It is substantiated the importance of learning the synonyms for the diversification of the students’ vocabulary.
Enrich the lexical reserve of higher education students through the study of synonyms
Keywords: лексичний запас; lexical reserve; комунікативна компетентність; communicative competence; здобувач вищої освіти; higher education student