Управління ліквідністю страхової компанії для підвищення її платоспроможності - Денисенко, Володимир Вікторович; Denysenko, Volodymyr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою дипломної роботи являється дослідження теоретичних і практичних основ управління ліквідністю страхової компанії для підвищення її платоспроможності. Предмет дослідження: вивчення теоретичних та практичних рекомендацій щодо управління ліквідністю страхової компанії для підвищення її платоспроможності ПАТ Страхова компанія «Українська страхова група». Об`єкт дослідження: процес управління ліквідністю ПАТ «Страхова компанія «Українська страхова група» для ю підвищення її платоспроможності. Методи дослідження: функціональний, спостереження, опису, формалізовані методи, ситуаційного аналізу, узагальнення, пояснення, системний, фінансового аналізу, функціонально-вартісний, комплексний аналіз динаміки показників, морфологічний аналіз. Metoiu dyplomnoi roboty yavliaietsia doslidzhennia teoretychnykh i praktychnykh osnov upravlinnia likvidnistiu strakhovoi kompanii dlia pidvyshchennia yii platospromozhnosti. Predmet doslidzhennia: vyvchennia teoretychnykh ta praktychnykh rekomendatsii shchodo upravlinnia likvidnistiu strakhovoi kompanii dlia pidvyshchennia yii platospromozhnosti PAT Strakhova kompaniia «Ukrainska strakhova hrupa». Ob`iekt doslidzhennia: protses upravlinnia likvidnistiu PAT «Strakhova kompaniia «Ukrainska strakhova hrupa» dlia yu pidvyshchennia yii platospromozhnosti. Metody doslidzhennia: funktsionalnyi, sposterezhennia, opysu, formalizovani metody, sytuatsiinoho analizu, uzahalnennia, poiasnennia, systemnyi, finansovoho analizu, funktsionalno-vartisnyi, kompleksnyi analiz dynamiky pokaznykiv, morfolohichnyi analiz.
Upravlinnia likvidnistiu strakhovoi kompanii dlia pidvyshchennia yii platospromozhnosti
Keywords: ліквідність; liquidity; фінансова стабільність; financial stability; платоспроможність; solvency; страхова компанія; insurance company; фінансовий стан; financial condition