Інформаційні технології у маркетингових дослідженнях - Марухніч, Євгеній; Marukhnich, Yevhenii; Лісняк, Руслан; Lisniak, Ruslan; Ткаченко, Владислав; Tkachenko, Vladyslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Маркетингові дослідження можуть виконуватися спеціалізованими консалтинговими чи маркетингові агенціями на замовлення (pro-consulting.ua/, tns-ua.com/) або власними силами. Спектр використовуваних інформаційних систем і технологій на різних етапах та напрямах маркетингового дослідження може бути достатньо широкий. Можливо застосування інстальованих програм та веб-сервісів, пропрієтарного чи вільного програмного забезпечення, спеціалізованих додатків чи програм загального призначення. Marketynhovi doslidzhennia mozhut vykonuvatysia spetsializovanymy konsaltynhovymy chy marketynhovi ahentsiiamy na zamovlennia (pro-consulting.ua/, tns-ua.com/) abo vlasnymy sylamy. Spektr vykorystovuvanykh informatsiinykh system i tekhnolohii na riznykh etapakh ta napriamakh marketynhovoho doslidzhennia mozhe buty dostatno shyrokyi. Mozhlyvo zastosuvannia instalovanykh prohram ta veb-servisiv, propriietarnoho chy vilnoho prohramnoho zabezpechennia, spetsializovanykh dodatkiv chy prohram zahalnoho pryznachennia.
Informatsiini tekhnolohii u marketynhovykh doslidzhenniakh
Keywords: маркетингові дослідження; marketynhovi doslidzhennia; інформаційні технології; informatsiini tekhnolohii; використання; vykorystannia