Обґрунтування гідроекологічного стану річки Кам’янка в межах Нікопольського району Дніпропетровської області - Білецький, Назар Васильович; Biletskyi, Nazar Vasylovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Метою роботи було визначення гідробіологічного стану р. Камянка за станом різноманіття водних біоресурсів. Metoiu roboty bulo vyznachennia hidrobiolohichnoho stanu r. Kamianka za stanom riznomanittia vodnykh bioresursiv.
Obgruntuvannia hidroekolohichnoho stanu richky Kamianka v mezhakh Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: річка Кам’янка; richka Kamianka; гідробіонти водойми; hidrobionty vodoimy; гідроекологічний стан; hidroekolohichnyi stan