The influence of social media on agrarian consumer behavior: key findings and SMM strategies. - Bahorka, M.O.; Багорка, М.О.; Kvasova, L.S.; Квасова, Л.С.; Tymofieiev, Y.I.; Тимофієв, Ю.І. (My University, 2024)
The article explores the impact of social media on agrarian consumer behavior, focusing on the effectiveness of various SMM strategies. The authors emphasize the role of high-quality and relevant visual content in engaging agricultural audiences, as well as the importance of user-generated content (UGC) in building trust and influencing purchasing decisions. The study highlights key practices such as personalization, collaboration with micro-influencers, and interactive formats. It concludes that consistent, targeted, and authentic communication via social media is essential for fostering loyalty and strengthening brand presence in the agricultural sector.У статті досліджено вплив соціальних мереж на поведінку аграрних споживачів із акцентом на ефективність різних стратегій SMM. Автори підкреслюють значення якісного та релевантного візуального контенту для залучення аудиторії, а також важливість контенту, створеного користувачами (UGC), у формуванні довіри та прийнятті рішень про покупку. Розглянуто ключові інструменти персоналізації, співпраці з мікроінфлюенсерами та інтерактивних форматів. У висновках наголошується, що послідовна, цільова та автентична комунікація через соціальні мережі є критично важливою для формування лояльності та посилення присутності бренду в аграрному секторі.
Вплив соціальних медіа на поведінку аграрного споживача: основні висновки та стратегії SMM
Keywords: маркетинг у соціальних мережах; social media marketing; аграрні споживачі; agrarian consumers; контент; content створений користувачами user-generated (UGC); стратегії залучення; еngagement strategies; візуальний конт; visual content