Вплив енергетичної кормової добавки на молочну продуктивність корів в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Дзержинівське» Дніпровського району Дніпропетровської області - Юнусова, Римма Асіфівна; Yunusova, Rymma Asifivna (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Метою досліджень було вивчення впливу включення в раціон корів енергетичної добавки «ЛактоЕнергія», у період першої фази лактації, на продуктивність та відтворювальні функції тварин. Metoiu doslidzhen bulo vyvchennia vplyvu vkliuchennia v ratsion koriv enerhetychnoi dobavky «LaktoEnerhiia», u period pershoi fazy laktatsii, na produktyvnist ta vidtvoriuvalni funktsii tvaryn.
Vplyv enerhetychnoi kormovoi dobavky na molochnu produktyvnist koriv v silskohospodarskomu tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dzerzhynivske» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: відтворювальні функції корів; vidtvoriuvalni funktsii koriv; раціони корів; ratsiony koriv; енергетична добавка «ЛактоЕнергія»; enerhetychna dobavka «LaktoEnerhiia»; продуктивність корів; produktyvnist koriv