Ways to boost students’ English language skills - Chornobai, Vira; Чорнобай, Віра Георгіївна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2019)
Learning a language is more than sitting in a classroom and trying to absorb all the information from the teacher. It also requires extra effort of you. Doing some additional work is important if you really want to boost your language skills. We propose a list of it. Listening to a second language can give students almost the same benefit as reading it. Вивчення мови - це більше, ніж сидіти в класі і намагатися поглинути всю інформацію від вчителя. Це також вимагає додаткових зусиль. Робота над додатковою роботою важлива, якщо ви дійсно хочете підвищити мовні навички. Ми пропонуємо список. Прослуховування другої мови може дати студентам майже таку ж користь, як і читання.
Шляхи підвищувати навчання англійської мови студентів
Keywords: learning a language; вивчення мови; knowledge of grammar; знання граматики; mental stimulation; розумової стимуляції; verbal expression; словесного вираження