Удосконалення технології ремонту засобів малої механізації з розробкою технологічного процесу відновлення колінчатого валу мотоблока - Свергородська, Анна Вікторівна; Sverhorodska, Anna (ДДАЕУ, 2023)
У розділі 1 проаналізовано виробничу діяльність підприємства та викладено основні цілі проекту. У розділі 2 визначається кількісний склад міні-машини, розраховується графік роботи ремонтної майстерні, визначається трудомісткість, визначаються існуючі організаційно-технічні заходи з ремонту міні-машини, формується штат підприємства, розраховується необхідне обладнання та організовуються філії сервісного центру. Розділ 3 присвячений технічному оснащенню. У розділі 4 розглядаються проблеми охорони праці на виробництві та розробляються заходи щодо їх вирішення. У п'ятому розділі представлено техніко-економічну оцінку проектних рішень. U rozdili 1 proanalizovano vyrobnychu diialnist pidpryiemstva ta vykladeno osnovni tsili proektu. U rozdili 2 vyznachaietsia kilkisnyi sklad mini-mashyny, rozrakhovuietsia hrafik roboty remontnoi maisterni, vyznachaietsia trudomistkist, vyznachaiutsia isnuiuchi orhanizatsiino-tekhnichni zakhody z remontu mini-mashyny, formuietsia shtat pidpryiemstva, rozrakhovuietsia neobkhidne obladnannia ta orhanizovuiutsia filii servisnoho tsentru. Rozdil 3 prysviachenyi tekhnichnomu osnashchenniu. U rozdili 4 rozghliadaiutsia problemy okhorony pratsi na vyrobnytstvi ta rozrobliaiutsia zakhody shchodo yikh vyrishennia. U piatomu rozdili predstavleno tekhniko-ekonomichnu otsinku proektnykh rishen.
Udoskonalennia tekhnolohii remontu zasobiv maloi mekhanizatsii z rozrobkoiu tekhnolohichnoho protsesu vidnovlennia kolinchatoho valu motobloka
Keywords: ремонт; remont; реконструкція; rekonstruktsiia; реставрація; restavratsiia; технічне планування; tekhnichne planuvannia; організація; orhanizatsiia; переоснащення; pereosnashchennia