Органопластики на основе пентапласта и термостойких органических волокон - Чигвінцева, Ольга Павлівна; Chigvintseva, Olga; Сінчук Олена Володимирівна, Олена Володимирівна; Synchuk, Еlena; Токар, Андрій Володимирович; Tokar, Andrіy (Донецький національний університет імені Василя Стуса, 2017)
Вивчено вплив природи органічних волокон на структуру, спектральні характеристики, теплофізичні та трибологічні властивості органопластиків на основі пентапласту .The effect of the nature of organic fibers on the structure, spectral char-acteristics, thermal-physical and tribological properties of organo-plas-tics on the basis of pentaplast
Organoplastics based on pentaplast and heat-resistant organic fibers
Органопластики на основі пентапласту і термостійких органічних волокон
Keywords: пентапласт; pentaplast; органічні волокна; organic fibers; структура; structure; спектральні характеристики; spectral characteristics; властивості; properties