Бізнес-процеси в підприємницькій діяльності - Застава, Інна Анатоліївна; Zastava, Inna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Розглянуті бізнес-процеси в підприємницькій діяльності: управління, оптимізація бізнес-процесів, бізнес-проекти, моделювання. Rozghlianuti biznes-protsesy v pidpryiemnytskii diialnosti: upravlinnia, optymizatsiia biznes-protsesiv, biznes-proekty, modeliuvannia.
Business processes in business activities
Keywords: бізнес-процесне управління; business process management; оптимізація бізнес-процесів; optimization of business processes; бізнес-проекти; business projects; моделювання; modeling