Вдосконалення окремих елементів технології вирощування сорго цукрового в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Оріон молоко» Лубенського району Полтавської області - Горяний, Євгеній Петрович; Horyanyy, Yevgen (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Мета роботи: дослідити вплив густоти стояння рослин та стимулятору росту Ноостим на урожайність біомаси сорго цукрового СС 506. Задача досліджень: вивчити реакцію рослин сорго цукрового на взаємодію факторів, що вивчались. Meta roboty: doslidyty vplyv hustoty stoyannya roslyn ta stymulyatoru rostu Noostym na urozhaynistʹ biomasy sorho tsukrovoho SS 506. Zadacha doslidzhenʹ: vyvchyty reaktsiyu roslyn sorho tsukrovoho na vzayemodiyu faktoriv, shcho vyvchalysʹ.
Vdoskonalennya okremykh elementiv tekhnolohiyi vyroshchuvannya sorho tsukrovoho v umovakh tovarystva z obmezhenoyu vidpovidalʹnistyu «Orion moloko» Lubensʹkoho rayonu Poltavsʹkoyi oblasti
Keywords: сорго цукрове; sugar sorghum; гібрид; hybrid; біоетанол; bioethanol; густота стояння рослин; plant density; стимулятор росту; growth stimulant