Генетичні основи формування врожайності та якості у генотипів пшениці озимої - Миколенко, Руслан Вікторович; Mykolenko, Ruslan (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Вперше досліджено врожайність та якість зерно семи нових сортів пшениці озимої в умовах Півночі Степу України. Vpershe doslidzheno vrozhainist ta yakist zerno semy novykh sortiv pshenytsi ozymoi v umovakh Pivnochi Stepu Ukrainy.
Henetychni osnovy formuvannia vrozhainosti ta yakosti u henotypiv pshenytsi ozymoi
Keywords: пшениця озима; pshenytsia ozyma; сорт; sort; інтенсивний екотип; intensyvnyi ekotyp; технологічна якість; tekhnolohichna yakist; врожайність; vrozhainist; архітектура рослини; arkhitektura roslyny