Продуктивність ріпаку озимого залежно від рівня мінерального живлення в умовах фермерського господарства «Агроінтер» Синельниківського району Дніпропетровської області - Залевський, Віталій; Zalevskyi, Vitalii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження – рослини ріпаку озимого, вирощувані за різних рівнів мінерального живлення в умовах фермерського господарства «Агроінтер». Предмет дослідження – продуктивність та елементи структури врожаю ріпаку озимого залежно від рівня мінерального живлення. Obiekt doslidzhennia – roslyny ripaku ozymoho, vyroshchuvani za riznykh rivniv mineralnoho zhyvlennia v umovakh fermerskoho hospodarstva «Ahrointer». Predmet doslidzhennia – produktyvnist ta elementy struktury vrozhaiu ripaku ozymoho zalezhno vid rivnia mineralnoho zhyvlennia.
Produktyvnist ripaku ozymoho zalezhno vid rivnia mineralnoho zhyvlennia v umovakh fermerskoho hospodarstva «Ahrointer» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: ФГ «Агроінтер»; FH «Ahrointer»; ріпак озимий; ripak ozymyi; добрива; dobryva; ґрунт; grunt; насіння; nasinnia