Причини, що стримують формуванню гармонійної системи сільськогосподарського консультування - Мірошниченко, Андрій; Miroshnychenko, Andrii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Використання сучасних наукових розробок та технічних новацій на базі мікроелектроніки, автоматизованих систем управління процесами, зв'язку та комунікацій, на базі яких формуються системи штучного інтелекту, здатне вивести агропромисловий комплекс на абсолютно новий, значно вищий технічний та культурний рівень виробництва сільськогосподарської продукції і навіть кінцевих продуктів переробки безпосередньо дома. Vykorystannia suchasnykh naukovykh rozrobok ta tekhnichnykh novatsii na bazi mikroelektroniky, avtomatyzovanykh system upravlinnia protsesamy, zviazku ta komunikatsii, na bazi yakykh formuiutsia systemy shtuchnoho intelektu, zdatne vyvesty ahropromyslovyi kompleks na absoliutno novyi, znachno vyshchyi tekhnichnyi ta kulturnyi riven vyrobnytstva silskohospodarskoi produktsii i navit kintsevykh produktiv pererobky bezposeredno doma.
Prychyny, shcho strymuiut formuvanniu harmoniinoi systemy silskohospodarskoho konsultuvannia
Keywords: агропромисловий комплекс; ahropromyslovyi kompleks; сільськогосподарське консультування; silskohospodarske konsultuvannia