Current problems of translation sciences - Sheypak, Kateryna; Шейпак, Катерина Олександрівна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
The paper examines the current problems of translation sciences. У роботі розглянуто актуальні проблеми перекладознавства.
Актуальні проблеми перекладознавства
Keywords: translation; переклад; translator; перекладач; psychology; психологія; feature; особливість