Вплив російсько-української війни на трансформацію політичного режиму в Україні. - Солоділова, Олена Володимирівна; Solodilova, Olena (Національний університет «Одеська юридична академія», 2024)
У статті досліджено вплив російсько-української війни, введення воєнного стану в Україні на трансформацію її політичного режиму. - The article examines the impact of the Russian-Ukrainian war, the introduction of martial law in Ukraine on the transformation of its political regime.
The influence of the Russian-Ukrainian war on the transformation of the political regime in Ukraine.
Keywords: політична система; political system; політичний режим; political regime; трансформація; transformation; війна; war; індекси рівня демократизації; indices of the level of democratization