Метод вирішення завдань як ефективний інструмент у вивченні іноземної мови - Куцерей, Наталія Ігорівна; Kutserei, Nataliia Ihorivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Вивчення мови, засноване на вирішенні конкретних завдань, може бути дуже мотивуючим і ефективним для студентів, оскільки пов’язане з їх реальними потребами. Task-based language learning can be very motivating and effective for students because it is related to their real needs.
Тask-based method as an effective tool in learning a foreign language
Keywords: метод вирішення завдань; тask-based method; методи викладання іноземної мови; foreign language teaching methods; традиційні й інноваційних методи; traditional and innovative methods; комунікація; communication