Методи нарахування амортизації в бухгалтерському обліку аграрних підприємств - Приходько, Ігор Павлович; Prihodko, I. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2013)
В статті досліджено невирішені питання, які стосуються формування амортизаційних відрахувань основних засобів і довгострокових біологічних активів сільськогосподарської діяльності. Надано пропозиції щодо розробки методичних та практичних рекомендацій стосовно методів нарахування амортизації в системі бухгалтерського обліку сільськогосподарських підприємств. The paper investigates the outstanding issues relating to the formation of depreciation of fixed assets and long-term biological assets agriculture. The proposals for the development of methodological and practical advice on methods of calculating depreciation in the accounting system of agricultural enterprises.
Methods of calculating depreciation charges in accounting of agricultural enterprises
Keywords: амортизація; depreciation; основні засоби; fixed assets; довгострокові біологічні активи; long-term biological assets; затрати; expenses; підприємство; company; методи амортизації, облік; methods of depreciation accounting