Реалізація потенціалу племінної цінності бугаїв-плідників залежно від типу їх стресостійкості - Пришедько, Володимир Михайлович; Pryshedko, Vladimir M.; Pryshedko, V. M.; Pryshedko, V.; Prishedko, V. (Міжнародний науковий журнал «Інтернаука», 2019)
Досліджено питання реалізації потенціалу племінної цінності бугаїв-плідників залежно від типу їх стресостійкості. The question of realizing the potential of the breeding value of oxen inseminators depending on their resistance to stress.
Реализация потенциала племенной ценности быков-производителей в зависимости от типа их стрессоустойчивости
Realization of the potential of the breeding value of oxen inseminators depending on their resistance to stress
Пришедько Володимир Михайлович https://orcid.org/0000-0002-7324-5485
Keywords: стресостійкість, молочна продуктивність; milk yield; бугаї-плідники; bugai-pedigree; племінна цінність; pedigree value; стресостійкість; stress resistance