Інноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництва - Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii (My University, 2022)
Навчальний посібник присвячено висвітленню основних напрямів та перспективам розвитку харчової галузі, розумінню проблем у формуваннях переробної галузі та вміння застосовувати зарубіжний досвід розвитку харчової промисловості. Дозволяє ознайомитись з сучасними досягненнями і перспективними напрямами в кондитерському та хлібобулочному виробництві, сучасними технологічними процесами переробки рослинної, молочної, м’ясної та іншої сировини, з виготовленням різноманітних видів продукції. Посібник призначено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за напрямками: харчова технологія і інженерія, екологія, біотехнологія, а також для наукових працівників, аспірантів і фахівців, які цікавляться проблемами інноваційного інжинірингу харчових виробництв. Navchalnyi posibnyk prysviacheno vysvitlenniu osnovnykh napriamiv ta perspektyvam rozvytku kharchovoi haluzi, rozuminniu problem u formuvanniakh pererobnoi haluzi ta vminnia zastosovuvaty zarubizhnyi dosvid rozvytku kharchovoi promyslovosti. Dozvoliaie oznaiomytys z suchasnymy dosiahnenniamy i perspektyvnymy napriamamy v kondyterskomu ta khlibobulochnomu vyrobnytstvi, suchasnymy tekhnolohichnymy protsesamy pererobky roslynnoi, molochnoi, miasnoi ta inshoi syrovyny, z vyhotovlenniam riznomanitnykh vydiv produktsii. Posibnyk pryznacheno dlia zdobuvachiv vyshchoi osvity, yaki navchaiutsia za napriamkamy: kharchova tekhnolohiia i inzheneriia, ekolohiia, biotekhnolohiia, a takozh dlia naukovykh pratsivnykiv, aspirantiv i fakhivtsiv, yaki tsikavliatsia problemamy innovatsiinoho inzhynirynhu kharchovykh vyrobnytstv.
Innovative engineering in certain branches of food production
Keywords: згущені і сухі молочні продукти; zghushcheni i sukhi molochni produkty; інноваційний інжиніринг; innovatsiinyi inzhynirynh; харчова промисловість; kharchova promyslovist; інноваційні технології; innovatsiini tekhnolohii; кондитерська промисловість; kondyterska promyslovist; макаронні вироби; makaronni vyroby; молочні консерви; molochni konservy