Удосконалення інформаційного забезпечення органів державної влади в умовах воєнного стану - Стадник, Василь Григорович; Stadnyk, Vasyl (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження - процес інформаційного забезпечення органів державної влади в умовах воєнного стану. Предмет дослідження теоретико-методичні та прикладні аспекти щодо удосконалення інформаційного забезпечення органів державної влади в умовах воєнного стану. Метою роботи полягає у дослідженні теоретичних та розробці практичних рекомендацій щодо удосконалення інформаційного забезпечення орагніів державної влади в умовах воєнного стану. Obiekt doslidzhennia - protses informatsiinoho zabezpechennia orhaniv derzhavnoi vlady v umovakh voiennoho stanu. Predmet doslidzhennia teoretyko-metodychni ta prykladni aspekty shchodo udoskonalennia informatsiinoho zabezpechennia orhaniv derzhavnoi vlady v umovakh voiennoho stanu. Metoiu roboty poliahaie u doslidzhenni teoretychnykh ta rozrobtsi praktychnykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia informatsiinoho zabezpechennia orahniiv derzhavnoi vlady v umovakh voiennoho stanu.
Udoskonalennia informatsiinoho zabezpechennia orhaniv derzhavnoi vlady v umovakh voiennoho stanu
Keywords: інформаційне забезпечення; information security; органи державної влади; government bodies; воєнний стан; martial law; інформаційна безпека; information security; кіберзагроза; cyber threat