Проект зовнішньої системи водовідведення у селі Дмитрівка Нікопольського району Дніпропетровської області - Незгурова, Світлана Юріївна; Nezghurova, Svitlana (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Метою даного дипломного проекту – є запроектувати водовідвідну мережу в селі Дмитрівка Нікопольського району, Дніпропетровської області. Metoiu danoho dyplomnoho proektu – ye zaproektuvaty vodovidvidnu merezhu v seli Dmytrivka Nikopolskoho raionu, Dnipropetrovskoi oblasti.
Proekt zovnishnoi systemy vodovidvedennia u seli Dmytrivka Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: зовнішня система водовідведення; zovnishnia systema vodovidvedennia; розрахункові витрати стічних вод; rozrakhunkovi vytraty stichnykh vod; побутові та виробничі стічні води; pobutovi ta vyrobnychi stichni vody; розрахунок водовідвідної мережі; rozrakhunok vodovidvidnoi merezhi