Оцінка технічного стану та екологічної безпеки Експлуатації магістрального каналу Кільченської зрошувальної системи - Орлінська, Ольга Вікторівна; Orlinska, Olha; Пікареня, Дмитро Сергійович; Pikarenia, Dmytro; Гапіч, Геннадій Васильович; Hapich, Gennadiy; Максимова, Наталя Миколаївна; Maksymova, Natalia; Рудаков, Леонід Миколайович; Rudakov, Leonid; Чушкіна, Ірина Вікторівна; Chushkina, Irina (My University, 2019)
Оцінка сучасного технічного стану та екологічної небезпеки експлуатації магістрального каналу Кільченської зрошувальної системи. Ціль дослідження є встановлення якісних показників порушених ділянок каналу та зон фільтрації. За результатами польових досліджень визначались кількісні параметри фільтраційних втрат води і екологічні ризики підтоплення території. To evaluate the current technical state and environmental hazard of Kilchen irrigation system main canal operation. The purpose of the study is to establish qualitative indicators of impaired canal sections and filter areas. According to the results of field studies, quantitative parameters of water filtration losses and ecological risks of flooding of the territory were determined.
Evaluation of technical state and environmental safety оf Kilchen irrigation system main canal operation
Keywords: магістральний канал; main canal; технічний стан; technical state; екологічна безпека; environmental safety; фільтраційні втрати води; filtration losses of water; геофізичні методи досліджень; geophysical research methods