Оцінка впливу роботи машини та обладнання на якість хлібобулочних виробів - Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yuriy Alekseevich; Черних, Свiтлана Анатоліївна; Chernykh, Svetlana Anatolievna; Петровенко, Володимир Володимирович; Petrovenko, Volodimir Volodimirоvich (ТОВ ІА «АПК-Інформ», 2014)
Розглянуто різні обґрунтовані фактори впливів обробки пшеничного тіста на його структурно-механічні властивості та органолептичні, фізико-хімічні показники готових виробів. Виділено та розглянуто вплив основного технологічного обладнання, яке використовується при виробництві хлібобулочних виробів. Different substantiated factors of the influence of wheat dough processing on its structural and mechanical properties and organoleptic, physical and chemical parameters of finished products are considered. The influence of the main technological equipment used in the manufacture of bakery products is highlighted and considered.
Assessment of the impact of machinery and equipment on the quality of bakery products
Keywords: Хлібобулочні вироби; Bakery products; технологічне обладнання; technological equipment; тістозакаточні машини; dough-making machines; якість хліба; bread quality; параметри якості; quality parameters