Удосконалення системи управління операційними процесами суб’єкта підприємницької діяльності у сфері послуг - Сизоненко, Микола Миколайович; Syzonenko, Mykola (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження: процеси управління операційною діяльністю сервісного підприємства. Предмет дослідження: методичні, організаційні та економічні аспекти удосконалення системи менеджменту бізнес-процесів ФОП Шиленко Д.В. Метою роботи є розробка напрямів удосконалення системи менеджменту бізнес-процесів ФОП Шиленко Д.В. для підвищення ефективності його діяльності у сфері послуг в умовах економічної нестабільності. Obiekt doslidzhennia: protsesy upravlinnia operatsiinoiu diialnistiu servisnoho pidpryiemstva. Predmet doslidzhennia: metodychni, orhanizatsiini ta ekonomichni aspekty udoskonalennia systemy menedzhmentu biznes-protsesiv FOP Shylenko D.V. Metoiu roboty ye rozrobka napriamiv udoskonalennia systemy menedzhmentu biznes-protsesiv FOP Shylenko D.V. dlia pidvyshchennia efektyvnosti yoho diialnosti u sferi posluh v umovakh ekonomichnoi nestabilnosti.
Udoskonalennia systemy upravlinnia operatsiinymy protsesamy subiekta pidpryiemnytskoi diialnosti u sferi posluh
Keywords: управління; service; бізнес-процес; business process; ефективність; matrix; економічна нестабільність; economic instability; операції; operations