Продовольча забезпеченість в умовах глобального розвитку світогосподарських відносин - Халатур, Світлана Миколаївна; Halatur, S. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2014)
Процес глобалізації призвів до взаємозв'язку всіх держав. Ступінь залучення різних країн і народів у світогосподарські зв'язки набув надзвичайних масштабів, що сприяло переростанню локальних, специфічних проблем розвитку країн і регіонів у розряд глобальних. У даній статті йдеться про одну з таких проблем, а саме — глобальну продовольчу проблему. The process of globalization has led to the interconnectedness of all nations. The degree of involvement of various countries and people of the world economy has a dramatic extent, it contributing to the transformation of local, specific problems of countries and regions in the global problems. This article focuses on one such problem as the global food problem.
Food security in the global development of the world economy
Keywords: продовольча забезпеченість; food security; глобалізація; globalization; продовольча політика; food politics; тенденції проблем; trends issues