Стратегічні напрямки підвищення конкурентоспроможності підприємства як умова забезпечення фінансово-економічної безпеки - Жицька, Л. Л.; Zhytska, L. L. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Метою роботи є розробка науково обґрунтованих пропозицій щодо удосконалення організаційно-економічних засад функціонування сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів та підвищення їх ефективності і конкурентоспроможності. Metoiu roboty ye rozrobka naukovo obgruntovanykh propozytsii shchodo udoskonalennia orhanizatsiino-ekonomichnykh zasad funktsionuvannia silskohospodarskykh obsluhovuiuchykh kooperatyviv ta pidvyshchennia yikh efektyvnosti i konkurentospromozhnosti.
Stratehichni napriamky pidvyshchennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva yak umova zabezpechennia finansovo-ekonomichnoi bezpeky
Keywords: конкуренція; rivalry; система управління; control system; економічна ефективність; economic efficiency; соціально-економічна політика; socio-economic politics; обслуговуючий кооператив; service cooperative