Дослідження електропровідної тріщини вздовж частини електрода в п’єзоелектричному біматеріалі - Говоруха, Володимир Борисович; Govorukha, Volodymyr; Шевельова, Алла; Sheveleva, Alla (Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, 2018)
Досліджено електропровідну тріщину розташовану вздовж частини електрода на інтерфейсі п'єзоелектричного біматеріалу під дією антиплоских механічних та плоских електричних навантажень. An electric conductive crack located along a part of an electrode on the interface of a piezoelectric biomaterial under the action of anti-flat mechanical and plane electrical loads was investigated.
Investigation of an electric conduction crack along a part of an electrode in a piezoelectric bimaterial
Keywords: електропружність; electroelasticity; композитні структури; composite structures; п’єзоелектричні матеріали; piezoelectric materials; електроди; electrodes; міжфазна тріщина; interface crack