Проблеми і перспективирозвиткуігровихвидівспорту у вищихнавчальних закладах різногопрофілю - Батечко, Дмитро Петрович; Batechko, D.P.; Мальцева, Олена Іванівна; Malceva, O.I.; Шнякіна, С. М.; Shniakina, S.M. (Центр наукових публікацій, 2019)
Батечко Д. П., Мальцева О. І., Шнякіна С. М. Проблеми і перспективи розвитку ігрових видівспорту у вищих навчальних закладах різногопрофілю/ Д. П. Батечко, О. І.Мальцева, С. М. Шнякіна // Актуальні проблеми розвитку світової науки : V Міжнародна конференція (Київ, 28 лютого 2019 р.) : Ч. 2. -К.: Центр наукових публікацій, 2019. – С. 75 - 80.
Problems and perspectives of the development ofgaming sports in higher educational institutions ofdifferent profile
Keywords: ігрові види спорту; playingsports; розвиток; development; спорт; sports