Ефективність стимуляції родової діяльності у собак за слабких переймів та потуг - Гудзовата, Сабіна Вікторівна; Hudzovata, S. V.; Корейба, Людмила Володимирівна; Koreyba, Ludmila; Koreyba, L. V.; Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna; Koreyba, L.; Koreiba, L. V.; Coregba, L. V. (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Отримані результати досліджень свідчать про високу ефективність застосування 10%-вого розчину Кальцію глюконату, 10%-вого розчину Глюкози, Катозалу, Окситоцину та виконання масажу черевних стінок, промежини і дорсальної стінки піхви для стимуляції слабкої родової діяльності у собак. The results show that the use of 10% solution of Calcium Gluconate, 10% solution of Glucose, Catozal, Oxytocin and massage of the abdominal wall, perineum and dorsal wall of the vagina to stimulate poor generic activity of dogs.
Efficiency of stimulation of gender activity of dogs with weak concepts and attemps
Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779
Keywords: стимуляція родової діяльності; stimulation of parturition; собака; dog; роди; parturition; дистоція; dystokia; слабкі перейми і потуги; weak contractions and attempts