Вплив системного застосування гербіцидів на врожайність зерна кукурудзи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агрос» Дніпровського району Дніпропетровської області - Щербина, Сергій Ігорович; Shcherbyna, Serhii Ihorovych (Дніпровський державний аграрно–економічний університет, 2023)
В умовах Північного Степу України визначено динаміку видового спектра та різноманітність бур'янів у посівах кукурудзи при різному рівні систем землеробства. Розроблено ефективну систему застосування гербіцидів при вирощуванні кукурудзи на зерно в умовах ресурсозберігаючої обробки ґрунту, наведено її екологічну та економічну оцінку. V umovakh Pivnichnoho Stepu Ukrainy vyznacheno dynamiku vydovoho spektra ta riznomanitnist burianiv u posivakh kukurudzy pry riznomu rivni system zemlerobstva. Rozrobleno efektyvnu systemu zastosuvannia herbitsydiv pry vyroshchuvanni kukurudzy na zerno v umovakh resursozberihaiuchoi obrobky gruntu, navedeno yii ekolohichnu ta ekonomichnu otsinku.
Vplyv systemnoho zastosuvannia herbitsydiv na vrozhainist zerna kukurudzy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahros» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: кукурудза на зерно; kukurudza na zerno; технологія; tekhnolohiia; гербіцид; herbitsyd; продуктивність; produktyvnist; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist