Інформаційно-комунікаційні технології як засоби формування культури професійного діалогу - Крамаренко, Тетяна Володимирівна; Kramarenko, Tetiana (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2017)
Розглядається проблема інформаційно-комунікаційних технологій як засобів формування культури професійного діалогу. The problem of information and communication technologies as means of forming a culture of professional dialogue is considered.
Information and communication technologies as means of forming Professional dialogue culture
Keywords: діалог; dialogue; інформаційні технології; information technology; навчання; learning; культура; culture; професійний діалог; professional dialogue