Огляд конструктивних особливостей установки для мікронізації зерна - Грудік, Андрій Геннадійович; Grudik, Andrey; Кривобок, Яніна Костянтинівна; Krivobok, Yanina; Куянов, Юрій Юрійович; Kuyanov, Yurii; Олексієнко, Вадим Олександрович; Oleksienko, Vadim (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2019)
Запропоновано конструкцію пристрою для обробки зернової сировини ІЧ-променями The construction of a device for processing of grain raw materials by infrared rays is proposed.
An overview of the structural features of the plant for micronization of the grain.
Keywords: зернова сировина; Grain raw materials; ІЧ-опромінення; infrared irradiation; мікронізація; micronization; конструктивний пристрій; constructive device