Продуктивність праці та її оплата в сільськогосподарських підприємствах - Дідур, Катерина Миколаївна; Didur, Kateryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2013)
Проаналізовано термін "Продуктивність праці". Розглянуто показники продуктивності праці. Виявлено зв'язок між продуктивністю праці та її оплатою. Виділено фактори підвищення продуктивності праці. A term "the labour Productivity" is analysed. The indexes of the labour productivity are considered. Found out connection between the labour productivity and its payment. The factors of increase of the labour productivity are selected.
Labour productivity and its payment in farms
Keywords: сільське господарство; agriculture; продуктивність праці; labour productivity; показники продуктивності праці; indexes of the labour productivity; оплата праці; payment of labour; фактори підвищення продуктивності праці; factors of increase of the labour productivity